Translate

вторник, 14 март 2017 г.

Творческа работилница за плъстени цветя ЛИЛИИ И ЛОТОСИ

Ако искате да си направите ефектно пищно цвете-брошка, тази работилница е точно за вас!

Оригинални и неповторими филцовите цветя са и стилни, защото такава е природата на вълната - естествена! 

Плъстените цветя се използват като брошки-украшения за всякакви дрехи (не само палта! :)), Могат да бъдат и игла за шалове, акцент за шапки, чанти, колани. Могат да се носят в косата, да се прикачат към диадема или да бъдат декорация. 

В зависимост от използваната вълна и уменията на създателя им те могат да са по плътни или ефирни, като изглеждат добре и върху летните дрехи от лен, памук или коприна.

А може да ухаят като истински, ако им добавяте аромата на любимия си парфюм или етерично масло. Това ухание ще бъде трайно дори за най-летливите аромати, защото вълната има невероятното свойство да го запазва с дни и да го отдава постепенно.

На тази творческа работилница по плъстене на вълна ще ви науча на интересна техника за правене на цветя, които приличат на звезди, лилии и лотоси.

Ние не работим с готов плат, не режем и не лепим! За създаването на тези цветя се изискват много по-сложни умения, но и удовлетворението от процеса е несравнимо по-голямо! Сами създаваме тези цветя от безформената маса на вълната. Изграждаме ги директно от нея във формата, която желаем. 

Ден: 18 март 2017, събота
 Време на провеждане: от 12 до 15  часа.
Времетраене: 3 часа.
Цена: 30 лв.

 Място на провеждане: София

За записване и потвърждаване: тел. 0887 99 31 66

Таксата за участие може да заплатите по избор в брой или с дебитна, или кредитна карта на POS терминал на място.
Може да заплатите и предварително чрез PayPal или по банков път, като се свържете с мен, за да Ви дам данните за сметката и да Ви издам фактура.

Носете си непременно памучна хавлиена кърпа!

Всеки от вас ще си тръгне с цвете (цветя), но окончателното им превръщане в брошка-украшение ще направите в къщи.
  
Напомням на участниците, да си носят някакво пликче, за да отнесат у дома творенията си.

Моля, потвърждавайте предварително присъствието си или при невъзможност да дойдете, се обаждайте по телефона!


******
Много от вас ме питат, колко занимания от курса по филц трябва да посетят. Отговорът винаги е бил - колкото искате! Вие решавате, от кое занимание имате нужда, в кой от обявените дни да дойдете в зависимост от вашата заетост и финансова възможност. 

А можете и да се свържете с мен, и да си "поръчате" занимание в делничен ден или през уикенда, като се договорим в зависимост от моята и вашата заетост. Цената за индивидуалните уроци е същата, както за груповите.

Все пак е хубаво да има известна последователност при избора ви и натрупване на знания от по-малкото към по-голямото.


***

Информация за работилниците и заниманията на курса по филц (фелт, плъст, нетъкан текстил от вълна), които провеждам, може да намерите на страниците на блога ми 
и редовните публикации в профилите ми в фейсбук, туитър и Гугъл+, където може да откриете и моите цветни фантазии, сътворени от вълна:


Може да станете член на блога ми и да получавате редовни известия за всяка публикация.


Светлана Костова - ЛАнААрт

Няма коментари:

Публикуване на коментар